Zorg en Ziekenvervoer
Goedkoopste taxi in Arnhem en omgeving

TAXI ARNHEM AK

Zorgvervoer

Wij bieden zorgvervoer op maat aan iedereen die dat nodig heeft. We rijden van en naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, dagbesteding, revalidatiecentra en alle overige locaties waar (medische) zorg plaatsvindt. Ook voor spoedaanvragen bent u bij Taxi Arnhem Ak aan het juiste adres: onze taxi’s kunnen 10/15  minuten al bij uw zijn. Veiligheid staat voorop bij onze chauffeurs. Uw krijgt altijd een privé taxi die je veilig naar je bestemming brengt en dus hoeft u de taxi niet te delen met anderen.

zorgvervoer & Voordelen

Voor de uitvoering van het vervoer maakt Taxi Arnhem Ak gebruik van haar eigen uitgebreide wagenpark. Dit wagenpark is voorzien van diverse typen voertuigen voor het verzorgen van onder andere groepsvervoer en individueel vervoer.

Aantal voordelen:

  • Op tijd bij uw afspraak (wij houden rekening met drukte op de weg)
  • Na de behandeling zo snel mogelijk weer thuis
  • Wij regelen administratieve afhandeling
  • U regelt alleen eerst de vervoersmachtiging. Wij doen de rest.
Creditcard_logo

Waarom Taxi Arnhem?

Taxi foto 10

Service voor zorgvervoer

Wat kunt u verwachten van onze service voor zorgvervoer. Vooral kwetsbare doelgroepen, zoals passagiers met een verstandelijke beperking worden extra goed begeleid. Hierbij ontbreken stiptheid, geduld en structuur nooit, zodat de passagier de nodige stabiliteit ervaart en een vertrouwd gevoel krijgt. Onze uitstekend opgeleide, zorgvuldig geselecteerde en vaste chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring in zorgvervoer en houden elkaar scherp door het continu delen van kennis en ervaringen uit de praktijk. Met de grootste zorg, betrokkenheid, aandacht en rust ontzorgen zij u zeven dagen per week, dag en nacht.

Hoogwaardige service en kwaliteit

Wij vervoeren passagiers met inklapbare rollators en passagiers met inklapbare rolstoelen naar ziekenhuizen, revalidatiecentra, medische kinderdagverblijven en instellingen voor psychogeriatrische dagopvang. Wij bieden aan u als vervoerder te allen tijde een persoonlijk contact en schakelen snel. Ons moderne wagenpark is om uw comfortabel en veilig te brengen.

Vrijblijvend offerte aanvraag

Heeft u een vraag of een opmerking waarover u ons wilt spreken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

KLM vliegtuig
Wij zijn heel flexibel. Wij raden u daarom aan om na landing van u vliegtuig even de chauffeur te bellen om af te spreken waar en hoe laat u elkaar treft. Het nummer van u chauffeur ontvang u na de boeking in uw e-mail/Whatsapp.
Er is ruimte voor 2/3 koffers, afhankelijk van de grootte, in een standaard sedan taxi. In een stationwagen passen 3/4 koffers, afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op 06 8 7777 007.

U kunt bij ons betalen met Contanten ,Tikkie, PIN, MasterCard, VISA, Maestro en American Express.

Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven
In een sedan mogen officieel 4 personen meerijden, en in een busje 5, 6, 7 of 8 personen.

Mocht u door omstandigheden de reis niet doorgaan is het mogelijk om te annuleren. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Heeft u een vraag die niet beantwoord is? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007.

Zakelijk vervoer naar luchthavens

Heeft u een zakelijke vervoer nodig, moet u naar het luchthaven vervoert worden en wilt u onderweg nog wat werkzaamheden afronden? Dan kunt u voor zakelijk vervoer terecht bij Taxi Arnhem Ak. Op het gebied van zakelijk vervoer zorgen wij ervoor dat u onderweg op een productieve wijze vervoerd zult worden. Zo beschikken wij over WiFi in onze auto en u bent dus in de mogelijkheid om onderweg te werken. Daarnaast zorgen wij altijd voor stilte en rust in de auto zodat u niet afgeleid zult worden. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi Arnhem? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:

 

U kunt ons 24/7 bellen op 06 8 7777 007 of reserveer online uw taxi.

Creditcard_logo

Contractvervoer

Taxi Arnhem heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Enkele voorbeelden wie wij vervoeren zijn het leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking.

Service

Taxi Arnhem is gegarandeerd een voordelig taxibedrijf! Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare taxi Arnhem? Taxi Arnhem staat altijd voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen voor een betrouwbaar en comfortabel vervoer. Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bon printer.

Heb je een vraag?

Ons klantenservice helpt je graag als je vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Via Whatsapp chat, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar.

Bestemmingen

Taxi Arnhem Ak staat dagelijks voor u klaar in de regio Arnhem om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Ons werkveld is zeer breed te noemen. Daarom kunt u ons bij alle dorpen om Arnhem heen raadplegen voor taxivervoer. De bestemmingen in de omgeving zijn onder andere: Taxi Huissen, Taxi Velp, Taxi Rheden, Taxi Dieren,Taxi Renkum, Taxi Wolfheze, Taxi Heelsum, Taxi Doorwerth, Taxi Zevenaar, Taxi Duiven, Taxi Lathum, Taxi Giesbeek,Taxi Westervoort, Taxi Arnhem Zuid, Taxi Arnhem Noord, Taxi Arnhem Station. Na telefonisch contact komt de taxi snel bij u ter plaatse.