Taxi Arnhem naar Eindhoven Airport

TAXI ARNHEM Luchthavenvervoer

Tot 35% Korting bij online reserveringen

Taxi Arnhem Eindhoven Airport

Taxi Arnhem  brengt u met tot wel 35 % korting naar luchthavens in zowel Nederland als het buitenland. Wij hebben een 24 uur service voor het vervoer van- en naar alle luchthavens. Met onze ervaren chauffeurs zijn wij een vertrouwd adres voor het vervoer naar luchthavens. Vooral de scherpe tarieven maken onze Taxi Eindhoven Aiport Service aantrekkelijker.

Brengen en ophalen luchthavens

Maakt u gebruik van de ophaalservice van Taxi Arnhem? Zowel van Eindhoven Airport als alle andere luchthavens, bijvoorbeeld vanuit Rotterdam Hague Airport kunnen wij u ophalen. Als u door ons bent weggebracht krijgt u bij retour een hogere korting. Onze taxi wacht ruim voor dat u bent geland bij een vooraf afgesproken plaats op Schiphol Airport. Wanneer wij uw vluchtnummer hebben, kunnen wij goede zicht hebben op uw vluchtsituatie. De chauffeur zal uw vluchtnummer continue in de gaten houden. Zodra u bent geland, wordt u door onze chauffeur opgehaald.

Waarom taxi Eindhoven Airport?

Ak Taxi Arnhem Eindhoven Airport

Vrijblijvend offerte aanvraag

Heeft u een vraag of een opmerking waarover u ons wilt spreken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Luchthavenvervoer
Wij zijn heel flexibel. Wij raden u daarom aan om na landing van u vliegtuig even de chauffeur te bellen om af te spreken waar en hoe laat u elkaar treft. Het nummer van u chauffeur ontvang u na de boeking in uw e-mail/Whatsapp.
Er is ruimte voor 2/3 koffers, afhankelijk van de grootte, in een standaard sedan taxi. In een stationwagen passen 3/4 koffers, afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op 06 8 7777 007.

U kunt bij ons betalen met Contanten ,Tikkie, PIN, MasterCard, VISA, Maestro en American Express.

Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven
In een sedan mogen officieel 4 personen meerijden, en in een busje 5, 6, 7 of 8 personen.

Mocht u door omstandigheden de reis niet doorgaan is het mogelijk om te annuleren. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Heeft u een vraag die niet beantwoord is? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007. Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007. Ook kunt u reserveren via onze reserveerpagina.

Zakelijk vervoer naar luchthavens

Heeft u een zakelijke vervoer nodig, moet u naar het luchthaven vervoert worden en wilt u onderweg nog wat werkzaamheden afronden? Dan kunt u voor zakelijk vervoer terecht bij Taxi Arnhem Ak. Op het gebied van zakelijk vervoer zorgen wij ervoor dat u onderweg op een productieve wijze vervoerd zult worden. Zo beschikken wij over WiFi in onze auto en u bent dus in de mogelijkheid om onderweg te werken. Daarnaast zorgen wij altijd voor stilte en rust in de auto zodat u niet afgeleid zult worden. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi Arnhem? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:

 

U kunt ons 24/7 bellen op 06 8 7777 007 of reserveer online uw taxi.

Creditcard_logo

Contractvervoer

Taxi Arnhem heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Enkele voorbeelden wie wij vervoeren zijn het leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking.

Service

Taxi Arnhem is gegarandeerd een voordelig taxibedrijf! Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare taxi Arnhem? Taxi Arnhem staat altijd voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen voor een betrouwbaar en comfortabel vervoer. Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bon printer.

Heb je een vraag?

Ons klantenservice helpt je graag als je vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Via Whatsapp chat, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar.

Onze populairste luchthavens