Particulier taxivervoer

TAXI ARNHEM AK

Goedkoopste taxi in Arnhem en omgeving

Online reserveren is 20% Korting!!

Taxi Arnhem AK Altijd betrouwbaar en de goedkoopste in omgeving

Taxi Arnhem AK staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u
klaar om u veilig en snel naar u bestemming te brengen! We zijn snel ter plekke en We zijn de goedkoopste taxi van de omgeving! Als u bij ons een taxi neemt kies u voor comfort, gastvrijheid en professionaliteit. Al onze chauffeurs zijn getrainde professionals. Zij zullen je met de hoogste graad van comfort naar uw bestemming vervoeren. Taxi Arnhem Ak is gespecialiseerd voor veel vervoerswensen, We verzorgen voor u vervoer door heel Nederland. Wij zijn vooral gespecialiseerd voor luchthavenvervoer, groepsvervoer, ziekenvervoer en zakelijk vervoer verzorgen. Maar ook kunt u bij ons bijvoorbeeld als u een avondje wil stappen.

taxi in arnhem en omgeving

Taxi Arnhem Ak staat dagelijks voor u klaar in de regio Arnhem om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Ons werkveld is zeer breed te noemen. Daarom kunt u ons bij alle dorpen om Arnhem heen raadplegen voor taxivervoer. De bestemmingen in de omgeving zijn onder andere: Taxi Huissen, Taxi Velp, Taxi Rheden, Taxi Dieren,Taxi Renkum, Taxi Wolfheze, Taxi Heelsum, Taxi Doorwerth, Taxi Zevenaar, Taxi Duiven, Taxi Lathum, Taxi Giesbeek,Taxi Westervoort, Taxi Arnhem Zuid, Taxi Arnhem Noord, Taxi Arnhem Station. Na telefonisch contact komt de taxi snel bij u ter plaatse.

Een aantal voordelen van luchtavenvervoer

Ak Taxi Arnhem kasteel

Taxi in Arnhem nodig? Bel Taxi Arnhem

Gaat u een avondje uit, een dagje weg of heeft u vervoer nodig naar een vergadering? Waar u ook naartoe moet: Taxi Arnhem staat 24/7 voor u klaar. Wanneer u een taxi wilt bestellen kunt u ons bellen, wij komen op het afgesproken tijdstip op de gewenste locatie voorrijden. Uiteraard zorgen we ervoor dat u op tijd op de plaats van bestemming arriveert.

Ook zakelijk vervoer verzorgen wij graag. Wij brengen u graag op een discrete wijze van A naar B in één van onze representatieve auto’s. Betrouwbaarheid en professionaliteit staan bij ons te allen tijde voorop.

Bestel een taxi

Wanneer u een taxi wilt bestellen in Arnhem en omgeving kunt u uitstekend terecht bij Taxi Arnhem Ak. Wij hebben een team van ervaren en gecertificeerde chauffeurs klaarstaan die u op een veilige en comfortabele wijze u vervoeren. Bestel een taxi door te bellen naar 06 8 7777 007. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter in het contactformulier op deze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvend offerte aanvraag

Heeft u een vraag of een opmerking waarover u ons wilt spreken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Wij zijn heel flexibel. Wij raden u daarom aan om na landing van u vliegtuig even de chauffeur te bellen om af te spreken waar en hoe laat u elkaar treft. Het nummer van u chauffeur ontvang u na de boeking in uw e-mail/Whatsapp.

Er is ruimte voor 2/3 koffers, afhankelijk van de grootte, in een standaard sedan taxi. In een stationwagen passen 3/4 koffers, afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op 06 8 7777 007.

U kunt bij ons betalen met Contanten ,Tikkie, PIN, MasterCard, VISA, Maestro en American Express.

Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven
In een sedan mogen officieel 4 personen meerijden, en in een busje 5, 6, 7 of 8 personen.

Mocht u door omstandigheden de reis niet doorgaan is het mogelijk om te annuleren. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Heeft u een vraag die niet beantwoord is? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007.

Zakelijk vervoer naar luchthavens

Heeft u een zakelijke vervoer nodig, moet u naar het luchthaven vervoert worden en wilt u onderweg nog wat werkzaamheden afronden? Dan kunt u voor zakelijk vervoer terecht bij Taxi Arnhem Ak. Op het gebied van zakelijk vervoer zorgen wij ervoor dat u onderweg op een productieve wijze vervoerd zult worden. Zo beschikken wij over WiFi in onze auto en u bent dus in de mogelijkheid om onderweg te werken. Daarnaast zorgen wij altijd voor stilte en rust in de auto zodat u niet afgeleid zult worden. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi Arnhem? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:

 

U kunt ons 24/7 Bellen op 06 8 7777 007 of reserveer online uw taxi.

Creditcard_logo

Contractvervoer

Taxi Arnhem heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Enkele voorbeelden wie wij vervoeren zijn het leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking.

Service

Taxi Arnhem is gegarandeerd een voordelig taxibedrijf! Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare taxi Arnhem? Taxi Arnhem staat altijd voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen voor een betrouwbaar en comfortabel vervoer. Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bon printer.

Heb je een vraag?

Ons klantenservice helpt je graag als je vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Via Whatsapp chat, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar.

Bestemmingen

Taxi Arnhem Ak staat dagelijks voor u klaar in de regio Arnhem om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Ons werkveld is zeer breed te noemen. Daarom kunt u ons bij alle dorpen om Arnhem heen raadplegen voor taxivervoer. De bestemmingen in de omgeving zijn onder andere: Taxi Huissen, Taxi Velp, Taxi Rheden, Taxi Dieren,Taxi Renkum, Taxi Wolfheze, Taxi Heelsum, Taxi Doorwerth, Taxi Zevenaar, Taxi Duiven, Taxi Lathum, Taxi Giesbeek,Taxi Westervoort, Taxi Arnhem Zuid, Taxi Arnhem Noord, Taxi Arnhem Station. Na telefonisch contact komt de taxi snel bij u ter plaatse.