Taxi Velp en omgeving

Reserveer online EN ONTVANG 20% korting

Taxi Velp Altijd betrouwbaar en de goedkoopste in omgeving

Taxi Velp staat zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u
klaar om u veilig en snel naar u bestemming te brengen! We zijn snel ter plekke en We zijn de goedkoopste taxi van de omgeving! Als u bij ons een taxi neemt kies u voor comfort, gastvrijheid en professionaliteit. Al onze chauffeurs zijn getrainde professionals. Zij zullen je met de hoogste graad van comfort naar uw bestemming vervoeren. Taxi Velp is gespecialiseerd voor veel vervoerswensen, We verzorgen voor u vervoer door heel Nederland. Wij zijn vooral gespecialiseerd voor luchthavenvervoer, groepsvervoer, ziekenvervoer en zakelijk vervoer verzorgen. Maar ook kunt u bij ons bijvoorbeeld als u een avondje wil stappen.

taxi in Velp en omgeving

Taxi Velp staat dagelijks voor u klaar in de regio Velp en omgeving om u naar elke gewenste bestemming te brengen. Ons werkveld is zeer breed te noemen. Daarom kunt u ons bij alle dorpen om Velp heen raadplegen voor taxivervoer. De bestemmingen in de omgeving zijn onder andere: Taxi Huissen, Taxi Arnhem, Taxi Rheden, Taxi Dieren,Taxi Renkum, Taxi Wolfheze, Taxi Heelsum, Taxi Doorwerth, Taxi Zevenaar, Taxi Duiven, Taxi Lathum, Taxi Giesbeek,Taxi Westervoort, Taxi Arnhem Zuid, Taxi Arnhem Noord, Taxi Arnhem Station. Na telefonisch contact komt de taxi snel bij u ter plaatse.

informatie Velp (Gelderland)

Velp is een dorp (woonkern) in de gemeente Rheden in de Nederlandse provincie Gelderland. Het grenst zowel aan de plaatsen Rheden en Rozendaal (gemeente Rozendaal) als aan de stad Arnhem (gemeente Arnhem). Velp telt 18.100 inwoners (2021) en heeft een oppervlakte van ca. 11,01 km². De A12 vormt de scheidingslijn tussen Arnhem en Velp. Andere belangrijke verkeersaders zijn de A348 en de N785. Velp wordt doorkruist door de spoorlijn Arnhem-Zutphen. Ten noorden van deze spoorlijn bevinden zich groene, rustige villawijken. Velp-Zuid wordt gekenmerkt door de oude kern oorspronkelijk uit de negende eeuw, rondom de oude dorpskerk de Oude Jan uit de twaalfde eeuw, met negentiende-eeuwse villa’s en meer eenvoudige bebouwing van recente datum.

Taxi Velp

Taxi Interieur

Waarom Taxi Velp?

Ak Taxi Arnhem sonsbeek

Online taxi reserveren of direct bellen voor een taxi?

U kunt 24/7 bij ons online een taxi reserveren. Heeft u direct een taxi nodig, bel dan onze taxicentrale. Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar. U kunt ook voor andere vragen over vervoer onze taxicentrale bellen,mailen of Whatsappen.

Taxibus/Groepsvervoer

Groepsvervoer in de regio Velp en omgeving tegen concurrerende tarieven. De groepsvervoer taxibussen van Taxi Arnhem Ak kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website besteld worden via het bestelformulier. Als u van te voren wilt weten waar u aan toe bent dan is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor uw taxivervoer. Taxi Arnhem biedt u 24/7 kwalitatief groepsvervoer tegen vaste en betaalbare tarieven. Zo wordt u altijd op tijd opgehaald en hoeft u zich nergens druk over te maken.Ons wagenpark bestaande uit personenwagens en personenbussen. Deze zijn uitgevoerd met airco, leerbekleding en de modernste navigatiesystemen.

Taxi Velp

Vrijblijvend offerte aanvraag

Heeft u een vraag of een opmerking waarover u ons wilt spreken? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Dit is nog geen reservering, we bellen u terug om u wensen af te stemmen.

Wij zijn heel flexibel. Wij raden u daarom aan om na landing van u vliegtuig even de chauffeur te bellen om af te spreken waar en hoe laat u elkaar treft. Het nummer van u chauffeur ontvang u na de boeking in uw e-mail/Whatsapp.
Er is ruimte voor 2/3 koffers, afhankelijk van de grootte, in een standaard sedan taxi. In een stationwagen passen 3/4 koffers, afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op 06 8 7777 007.

U kunt bij ons betalen met Contanten ,Tikkie, PIN, MasterCard, VISA, Maestro en American Express.

Sedans en stationwagens vallen onder hetzelfde tarief. Voor busjes gelden andere prijzen. Zie hiervoor onze tarieven
In een sedan mogen officieel 4 personen meerijden, en in een busje 5, 6, 7 of 8 personen.

Mocht u door omstandigheden de reis niet doorgaan is het mogelijk om te annuleren. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven.

Heeft u een vraag die niet beantwoord is? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007. Wenst u een beroep te doen op een van onze diensten? Neem gerust contact op met onze centrale via 06 8 7777 007. Ook kunt u reserveren via onze reserveer pagina.

Zakelijk vervoer naar luchthavens

Heeft u een zakelijke vervoer nodig, moet u naar het luchthaven vervoert worden en wilt u onderweg nog wat werkzaamheden afronden? Dan kunt u voor zakelijk vervoer terecht bij Taxi Arnhem Ak. Op het gebied van zakelijk vervoer zorgen wij ervoor dat u onderweg op een productieve wijze vervoerd zult worden. Zo beschikken wij over WiFi in onze auto en u bent dus in de mogelijkheid om onderweg te werken. Daarnaast zorgen wij altijd voor stilte en rust in de auto zodat u niet afgeleid zult worden. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi Arnhem? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:
Creditcard_logo

Contractvervoer

Taxi Arnhem heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Enkele voorbeelden wie wij vervoeren zijn het leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking.

Service

Taxi Arnhem is gegarandeerd een voordelig taxibedrijf! Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare taxi Arnhem? Taxi Arnhem staat altijd voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen voor een betrouwbaar en comfortabel vervoer. Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bon printer.

Heb je een vraag?

Ons klantenservice helpt je graag als je vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Via Whatsapp chat, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar.

Taxi Velp Station

Zoekt u naar Taxi Velp Station? Wij hebben regelmatig taxi’s beschikbaar bij Velp Station. Bel 06-8 7777 007 voor Taxi Velp Station.

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar taxivervoer in Velp Station en omgeving. We hanteren scherpe tarieven waaronder een standaard korting van 10-65% op uw taxirit. Onze taxicentrale is 24/7 bereikbaar, zowel telefonisch als via e-mail of WhatsApp. Onze chauffeurs staan dagelijks klaar om u vanaf Velp Station en omstreken met de taxi op te halen. Snel een taxi nodig? Bel nu 06-8 7777 007.

Ziekenhuis taxi

Wij bieden ook vervoer naar het ziekenhuis aan. Wanneer u bijvoorbeeld een afspraak heeft bij het ziekenhuis en u heeft zelf geen vervoer kunnen regelen naar het ziekenhuis. Wij verzorgen uw vervoer dan naar het ziekenhuis. De taxi’s van Taxi Arnhem Ak kunnen telefonisch via onze centrale en online via onze website gereserveerd worden via het reserveer formulier.