Zakelijk taxivervoer

Taxi Arnhem is een gespecialiseerde taxibedrijf voor het organiseren en verzorgen van zakelijk taxiritten.

Tot 35% Korting op luchthavenvervoer

Voor al uw zakelijk vervoer

Bij Taxi Arnhem heeft u de mogelijkheid om een taxi te reserveren voor iedere zakelijke gelegenheid. Arnhem is natuurlijk een stad waar veel zakelijke bijeenkomsten georganiseerd worden en daarbij hoort natuurlijk ook zakelijke vervoer bij. Enkele voorbeelden daarvan zijn vervoer van Arnhem naar het Duiven De Valk Hotel voor congressen of Papendal Hotel Arnhem voor bijeenkomsten. Ook hebben wij vervoer beschikbaar voor VIP-vervoer en hebben wij de beschikking over taxi’s en busjes voor groepen tot 40 personen. Onze taxi’s beschikken over ruime en luxe zitplekken, waardoor u rustig uw e-mail kunt bijwerken of even kunt uitrusten tijdens de rit.

Ontdek de voordelen van een zakelijk vervoer

✓ Geen volle trein of bus. In de taxi kunt u rustig doorwerken.
✓ U komt uitgerust en ontspannen aan op u afspraak.
✓ Geen hoge parkeerkosten die u met de auto wel hebt.
✓ Uw zakenrelaties of gasten worden in stijl vervoerd door getrainde representatieve chauffeurs in nette taxi’s.

Creditcard_logo

Waarom Taxi Arnhem?

Taxi Arnhem is een betrouwbare taxibedrijf voor al uw zakelijk taxivervoer. Reist uw vaak van en naar luchthavens? Of heeft u vaak werkbezoeken? U krijgt van tevoren een prijs voor iedere reservering. Ook rijden op rekening is mogelijk.

Waarom kiezen voor Taxi Arnhem

Al jarenlang verzorgen wij in Arnhem en omstreken voordelige taxivervoer. Ons team van vakbekwaam en gediplomeerde chauffeurs staat 24 uur, 7 dagen per week tot uw dienst. Wij verzorgen al uw taxiritten zo voordelig mogelijk in Arnhem en Omstreken. Heeft u taxi vanuit Arnhem of Omstreken naar Schiphol nodig? Ook dan kunt u terecht bij Taxi Arnhem Ak. Onze Taxi’s in Arnhem en Omstreken staan altijd voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bereiken op +31-687777007! De chauffeurs van Taxi Arnhem zijn stipt en service gericht. Veilig en snel!

Ben je op zoek naar een taxi in de regio Oosterbeek? Dan is Taxi Oosterbeek er voor je. De taxiservice in Oosterbeek staat dag en nacht voor je klaar om je te brengen naar de bestemming van jouw keuze. De chauffeurs van taxi Oosterbeek staan 24/7 voor u klaar. Lage tarieven. 
Bij Taxi Doorwerth ben je in veilige handen. Als je boekt zal je worden opgehaald door een ervaren chauffeur met goede rijstijl en kennis van de omgeving. Uiteraard is Taxi Doorwerth voor iedereen beschikbaar. En met hoeveel mensen je ook met de taxi wil, er valt altijd iets te regelen. Bijvoorbeeld dat er meerdere taxi’s komen, of een taxibusje.
Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare taxidienst in Rozendaal? Zoek dan niet verder! Onze taxicentrale in Rozendaal heeft goed opgeleide en ervaren chauffeurs in dienst. Zij komen u halen op elk adres in Rozendaal en omgeving. Taxi Rozendaal biedt comfortabel vervoer met representatieve taxi’s en praktische taxibusjes. Taxi Rozendaal staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar. Bel ons nu op 06 8 7777 007. Betaling met uw pinpas in de taxi is mogelijk.
Vervoer met Taxi Huissen verloopt soepel en zoveel mogelijk naar uw wensen. U kunt een rit vooraf reserveren, waardoor u verzekerd bent van onze uitstekende dienstverlening op het door uw gewenste tijdstip. Het is ook mogelijk om een rit direct van te voren aan te vragen. Wij halen u zo snel mogelijk op. Door de goede stratenkennis van onze chauffeurs wordt u zonder onnodig omrijden meteen naar uw bestemming gebracht. Profiteer ook van de voordelen van Taxi Huissen. Lage tarieven. Snel ter plaatse. Betrouwbare chauffeurs. Bel ons nu op 06 8 7777 007.
Taxi Zevenaar is de ideale manier om in de regio Zevenaar van A naar B te reizen. Met de taxiservice in Zevenaar kunt u wanneer u maar wilt overal in de regio Zevenaar worden opgehaald. Taxi Zevenaar is zeven dagen per week beschikbaar.
Taxi Elst staat bekend als specialist in Airport taxi vervoer van en naar Schiphol Airport. Maar ook kunt u bij ons terecht als u de centrum van Arnhem wilt bezoeken of naar een andere bestemming. Wij rijden 24/7 in Elst en omgeving. Onze taxicentrale is 24/7 telefonisch bereikbaar. Bel: 06 8 7777 007

Heeft u snel een taxi in of rond Westervoort nodig? Taxi Arnhem staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. De taxiservice in Arnhem haalt u op elk adres in de regio en brengt u naar waar u maar ook wilt. Onze goed opgeleide chauffeurs weten uitstekend de weg in Westervoort en omgeving. U kunt op elke tijdstip bellen naar 06 8 7777 007 om snel een taxi te bestellen.

Zakelijk vervoer

Heeft u een vraag? Wij bellen u terug!

Wilt u een taxi reserveren of heeft u een vraag over een taxirit. Bij ons kunt u altijd vrijblijvend een prijsopgave krijgen. Aarzel niet en vul u gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Tijdstip voorkeur:

Zakelijk vervoer naar luchthavens

Heeft u een zakelijke vervoer nodig, moet u naar het luchthaven vervoert worden en wilt u onderweg nog wat werkzaamheden afronden? Dan kunt u voor zakelijk vervoer terecht bij Taxi Arnhem Ak. Op het gebied van zakelijk vervoer zorgen wij ervoor dat u onderweg op een productieve wijze vervoerd zult worden. Zo beschikken wij over WiFi in onze auto en u bent dus in de mogelijkheid om onderweg te werken. Daarnaast zorgen wij altijd voor stilte en rust in de auto zodat u niet afgeleid zult worden. Wilt u meer weten over zakelijk vervoer bij Taxi Arnhem? Dan bent u van harte welkom om eens contact op te nemen. Wij kunnen u brengen en halen naar de volgende locaties:

Comfortabel, Veilig en Stijlvol

Wij vervoeren zakenmensen, ambtenaren en particulieren. Onze chauffeurs vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland of elke andere gewenste bestemming. De chauffeurs van Taxi Arnhem Ak zijn goed opgeleide en geüniformeerde chauffeurs komen voorrijden in verschillende luxe wagens. Taxi Arnhem  heeft verschillende auto’s. Al onze voertuigen zijn uitgerust met alle denkbare comfortopties, zoals bijvoorbeeld comfortabele stoelen, airconditioning. De auto’s beschikken allemaal over wifi en een up-to-date navigatiesysteem dat de snelste weg naar uw bestemming garandeert.

Contractvervoer

Taxi Arnhem heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het contractvervoer. Enkele voorbeelden wie wij vervoeren zijn het leerlingen, ouderen en mensen met een lichamelijke of mentale beperking.

Service

Taxi Arnhem is gegarandeerd een voordelig taxibedrijf! Bent u op zoek naar een voordelige en betrouwbare taxi Arnhem? Taxi Arnhem staat altijd voor u klaar. U kunt altijd op ons rekenen voor een betrouwbaar en comfortabel vervoer. Al onze taxi’s zijn voorzien van een pinapparaat en bon printer.

Heb je een vraag?

Ons klantenservice helpt je graag als je vragen, opmerkingen of een klacht hebt. Via Whatsapp chat, per e-mail of telefonisch helpen we je graag! Onze klantenservice is 7 dagen per week 24 uur beschikbaar.

Zakelijk vervoer

Voor zakelijk vervoer leveren wij verschillende diensten. Denk hierbij aan jubileum,- directie, VIP vervoer en vervoer naar verder gelegen, buitenlandse bestemmingen of wenst u een chauffeur al of niet met voertuig ter beschikking dan kunt u ook bij ons terecht speciale chauffeurs zijn geselecteerd op geschiktheid voor het bieden van deze diensten en beschikken over een ruime ervaring met zakelijk vervoer. Afhankelijk van uw vraag kunnen wij chauffeurs met al of niet met voertuig leveren tegen interessant all-in tarief. Betaling contant en pin  zijn beide mogelijk.